Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi / Vs: Toimipisteet
« Uusin viesti kirjoittanut kiinnostunut Syyskuu 18, 2017, 03:22:15 ip »
Nyt hiljattain muutettiin lakia eduskunnassa vierailevista henkilöistä, että tietoja eduskunnassa käyneistä vierailijoista ei säilytetä enää yhtä vuotta, vaan tiedot hävitetään samana päivänä. Eli olisiko Tapanin poppoolla tässä sormet pelissä, kun firman sivuilata löytyy Julkinen sektori osiosta tietoa, että firma on kouluttanut viittä eri ministeriöä. Tapanihan sanoo opetuksissaan saaneensa näyn jossa sanottiin, et jos tämä aura ei käännä tätä maata, niin sitten ei mikään. Siis tarkoittikohan Tapani tällä näyllään, että hän alkaa haalimaan myös poliittistavaltaa itselleen? Nuo ministeriön virkamies johdon koulutukset ovat kestäneet jopa 1,5 vuotta, joten kyllähän siinä ajassa taitava manipuloija/aivopesijä kerkeää saada jo paljon aikaan. Kun vielä huomioidaan sen Raija Pellin ja Terho Miettisen kirjan julkaisu aika, niin laittaa vaan miettimään, että kenen peffan alle se kylmärinki on tällä kertaa tullut?
3
Yleistä / Vs: paljon kysymyksiä
« Uusin viesti kirjoittanut kiinnostunut Helmikuu 18, 2016, 10:54:51 ip »
Kuinka sielunhoidot järjestettiin konsernissa ennen skypeä? Oliko ne yhteisten kokoontumisien yhteydessä vai tuliko Tapani tai joku muu antamaan sielunhoitoa kotiin? Kuinka usein Tapani itse antoi sielunhoitoa ja millaisia nämä tilanteet olivat? Olivatko pelottavia vai leppoisia tilanteita?
4
Yleistä / Vs: Tunnelmat konsernin sisällä
« Uusin viesti kirjoittanut Mielensäpahoittaja Heinäkuu 10, 2015, 11:10:58 ip »
Kyllähän tuo T K:n puheenvuoro Länsiväylässä  17.12 1997 kertoo jo melko paljon.
Artikkelissa on lause "kirjoittaa Maitobaarin toimintaan perehtynyt espoolainen Diplomi-insinööri Tapani Koivuniemi". Eli siis perehtynyt? Tuohan on jo merkki, että joitakin on johdettu toiminnan suhteen pahasti harhaan. Lukija saa tuosta lauseesta sellaisen käsityksen, että Tapani on vaan sivusta seuraaja ja on omasta mielenkiinnosta perehtynyt asiaan.
Toisaalta Tapani paljastaa itsensä kirjoituksessa ryhtymällä arvostelemaan muita melko rankoin sanakääntein. Eihän kukaan sivusta seurailija ala puolustamaan noin jyrkästi kumpaakaan osapuolta vaan on melko neutraali.
Tuohon politiikko asiaan palatakseni, löytyipä tuolta firman sivuilta sellainenkin mainos jossa Sirkka-Liisa Anttila mainosti Forssan seudun kuntayhtymää. Mainos on myös video.
Noiden politiikkojen suhteen tuli mieleeni sellainen kysymys, että osasiko Tapani luoda pitkäkestoisia ystävyys suhteita ventovieraiden kanssa? Ajattelin vaan, että voihan Tapani periaatteessa olla ystävystynyt näiden politiikkojen kanssa ikäänkuin yksityishenkilönä. Tuollaiset tuttavuudethan voi Tapanilla olla sellaisia ettei niistä tiedä edes firman työntekijätkään tänäkään päivänä mitään. Jostain muistelen lukeneeni ettei Tapani pyydä kotiinsa edes konsernilaisia, joten voihan se periaatteessa olla mahdollista, et Tapani olisi joidenkin politiikkojen perhetuttu ja tapaisi näitä jopa kotonaan.
Ööh, Tapania en sanoisi sosiaaliseksi lahjakkuudeksi. Hän käyttää suhteiden hankkimiseen näitä seuraajiaan. Ja kyllä Tapanilla on käyty kylässä. Hän toivoi kyllä, ettei siellä rampattaisi alituiseen eikä halunnut ympärilleen ketään asumaan. Tämähän ylläpitää sellaista salaperäistä ja ylhäistä vaikutelmaa. Koivuniemi sai näitä isoja asiakkaita kuten ministeriöitä erittäin aktiivisen myyntityön tuloksena. Ja työ on myös ollut hyvää, kiitos uhrautuvien, lahjakkaiden ja taitavien työntekijöiden, jotka ovat tehneet hyvää jälkeä halvalla. Varmasti jotain suhteitakin on, mutta tuskin hänellä itsellään. Tapani on omien sanojensa mukaan tavallinen maalaispoika ja opiskeluvuosinaankin lähinnä kehitti Otaniemessä jotain hengellistä liikehdintää. Sitten oli pitkään työttömänä ja piti hunajanmyyntirinkiä. En tiedä missä välissä ja millä meriiteillä hän olisi soluttautunut vallan huipulle. On toki varmasti hänelle mairittelevaa jos joku näin kuvittelee.
5
Yleistä / Vs: TK vieraana
« Uusin viesti kirjoittanut Mielensäpahoittaja Heinäkuu 10, 2015, 10:59:43 ip »
Olen kerran ollut Nokia Mission tilaisuudessa samaan aikaan kuin Tapani. Siellä oli esiintymässä muistaakseni JKB ja Paavo Kettu. Muistan että kuunteli hiljaa kun joku (Markku Koivisto?) puhui ja siunasi Suomen hengellisiä johtajia tms. Hyvin matalalla profiililla hän siellä oli. Ja mitä tulee Konsernin työhön, Tapani ei itse tavannut asiakkaita eikä vetänyt koulutuksia vaan pani pojat töihin. Käsitykseni on, että hän varsin tiiviisti on kotosalla kaiken aikaa ja johtaa sieltä Skypen kautta asioita. Hänen psykologinen valtansa ulottuu hyvin rajalliselle alueelle, siihen omaan hoviin ja välillisesti koko Konserniin. Ei hän ole mikään myyttinen ihmeolento. Ainoastaan taitava manipuloimaan, tiettyyn rajaan asti. Luulen että todellisuus ei vastaa monenkaan mielikuvaa hänestä tai ylipäätään lahkojohtajista. 
6
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi / Vs: Toimipisteet
« Uusin viesti kirjoittanut Mielensäpahoittaja Heinäkuu 10, 2015, 10:50:15 ip »
Eihän se puheterapia ole mitään sellaista mielenterveysongelmiin annettavaa terapiaa :)
Siinä opetetaan ärrävikaisia lapsia.

Ja mitä tulee Konsernin Supo-yhteyksiin niin kyllä se taitaa olla vaan Tapanin pelottelutaktiikkaa. Meitä peloteltiin pitämästä kännyköitä mukana kokouksissa tai näpyttelemästä muikkareita verkossa olevilla läppäreillä, koska Supo on niiiiiin kiinnostunu tästä valtavan erikoisesta hihhuliporukasta. Ei Tapania kukaan ottaisi mihinkään tuollaisiin valtionsalaisuudensäilytyshommiin.
Koivuniemi vain nyt sattuu pystymään tekemään kaiken halvemmalla, koska työntekijöille voi maksaa lähihoitajan palkkaa eikä toimitilakuluja ole, kun pääkonttori sijaitsee erään taloyhtiön kerhotilassa, tai on ainakin sijainnut. Mikään ei maksa mitään. Ja kun nämä alihankinnat on kilpailutettava, Koivuniemi voittaa.
7
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi / Vs: Toimipisteet
« Uusin viesti kirjoittanut kiinnostunut Kesäkuu 28, 2015, 11:45:28 ip »
Firman sivuilta lukiessa johtajien ja esimiesten koulutuksesta tulee jotenkin sellainen fiilis, että aikalailla mielenhallinnan puolelle mennään. Koulutus mahdollisuuksia on mm. syvähaastattelut, esimiesten johtamistaidon läpivalaisu, simulaatioharjoitukset, räätälöidyt sparraukset ja muutosvastarinnan käsittely esim. yt-neuvotteluissa.
Nuo syvähaastattelut on sinällään mielenkiintoisia, et nauhoitetaanko ne tai videoidaanko ne? Jotenkin vaan tulee sellainen tunne, et Tapani itse analysoi nuo haastattelut tai liekkö peräti tekee itse niitä? Syvähaastattelun onnistuminenhan on hyvin paljon haastattelijan taidoista kiinni. Haastattelijahan tavallaan pyrkii avaamaan haastateltavan "mielenlukot" ja saavuttamaan täydellisen luottamuksen haastateltavaan.
Olisi ihan mielenkiintoista kuulla kokemuksia Koivuniemen koulutuksessa olleilta, et millaista oli?
8
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi / Vs: Toimipisteet
« Uusin viesti kirjoittanut kiinnostunut Kesäkuu 25, 2015, 03:13:20 ap »
Firmaan tehdyn työsuojeluterkastuksen on täytynyt mennä niin, että kukaan työntekijöistä ei ole suostunut tarkastajan haastateltavaksi tai sitten ovat valehdelleet firman puolesta. Työsuojelulaki koskee myös kotona tehtyä työtä, ainakin finlex-sivuston mukaan.
Itseäni ihmetyttää se, että firman asiakkaina on on ollut lähes kaikki Suomelle strategisesti tärkeät firmat.
Näin ulkopuoleisena tulee väkisinkin mieleen, et onkohan tämä firma nyt ihan sitä miltä se sivujensa perusteella näyttää?
Valtiollahan on olemassa suljetut nettiyhteydet, joihin pääsee vaan tietyt henkilöt tietyillä salasanoilla, eli olisko tämä nyt sellainen firma joka on hoitanut myös näitä yhteyksiä? Jotenkin firma vaan sopisi hyvin tälläiseen tehtävään kun firman henkilöstö on tosi ammattitaitoista ja kuri firmassa on poikkeuksellisen kova.
Konsernilaisten seulonta firman työntekijöiksi on ollut yhtä kova  kuin armeijan erikoisjoukkoihin ja myös hierarkia konsernissa on ollut kuin armeijassa, mutta ilman arvomerkkejä.
Kun sähköpostit ja internetti tulivat Suomeen, niin onhan siinä tullut valtiolle ongelma, että mi tes nyt suojataan valtiosalaisuudet ja viestejä pitää pystyä lähettämään. Nettihän taisi tulla Suomeen ennen 90-luvun puoliväliä.
Olisiko nyt ollut niin, et valtio etsi sopivia henkilöitä tehtävään ja joku taho keksi Tapanin lahkon ja Tapani on pyydetty neuvotteluihin ja ohjeistettu, että mitä pitää tehdä.
Itse firmahan on perustettu 1999, eli olisiko toiminta alkanut silloin? Tähän teoriaan sopisi myös se, että miksi työt on hajautettu koteihin. Jos kaikki valtion salaiset tiedot olisi samassa paikassa, niin riski olisi liian suuri esim. tulipalon ja vorojen kannalta.
Myös tuo Koivuniemeläisten netti puhdistus operaatio saattaisi viitata siihen, et hommaa on yritetty kaikin keinoin salata.
Melko hyvin tähän teoriaan sopisi moni asia ja ajoitus vuosien saatossa. Myös Tapanin opetuksissa tietyt asiat viittaa tähän teoriaan, kuten esim Tapani sanoi tunnistaneensa Mellerin tilaisuudessa Supon miehen. Olisi vaan hauska kysyä Tapanilta, että missä yhteydessä muuten opit tuntemaan tämän Supolaisen?
Paisen vuotta sitten oli julkisuudessa paljon puhetta valtionhallinnon tietovuodoista ja taisipa ollu joku juttu presidentin kansliastakin. Muistaakseni sinne oli hakkeroitu jonkun työntekijän koneeseen.
Kun näitä tietovuotoja alkoi tulla, niin perustettiin Valtori ja eipä muuten sekään toimi saman katon alla.
Eräs eri suurlähetystöissä työskennellyt tuttu sanoi, et nämä hakkerit käy lukemassa jatkuvasti heidän sähköposit, mutta lähetystöissä on tälläiset suljetutyhteydet tärkeitä viestejä varten.
Jokuhan näitäkin yhteyksiä hoitaa ja joku estää hakkerointia valtion tärkeisiin kohteisiin ja joku hakkeroi myös valtion puolesta.
En sitten tiedä, että olisiko tämä firma mahdollisesti sellainen tai olisiko joskus ollut?
9
Kustannusosakeyhtiö Koivuniemi / Vs: Toimipisteet
« Uusin viesti kirjoittanut jukka Kesäkuu 24, 2015, 02:53:26 ip »
Google tiesikin asiasta: http://www.koivuniemi.com/puheterapia

Eli tieto löytyy Koivuniemen omilta sivuilta, joskin siihen ei ole suoraan linkkiä sivuston navigaatiosta.

Sivun mukaan Maija Korhonen tarjoaa puheterapiaa. Toimipisteet sijaitsevat Vihdissä, Klaukkalassa, Forssassa ja Espoossa.
10
Yleistä / Vs: Tunnelmat konsernin sisällä
« Uusin viesti kirjoittanut kiinnostunut Kesäkuu 24, 2015, 02:42:02 ap »
Oliko konsernissa koskaan yhtään professoria, sotilas-henkilöä tai poliisiksi elpäiltyä henkilöä tai kävikö näitä yhdessäkään tilaisuudessa? Niin ja näkyikö niitä Tapanin mainitsemia antenni-autoja koskaan tapahtumapaikkojen läheisyydessä?
Tuliko Ristin-killasta Tapanin mukana tai perässä Maanantaipiiriin tai Maitobaariin porukkaa?
Pitääkin mielenkiinnolla seurata, että laskeeko Kustannusosakeyhtiön liikevaihto, kun Valtori Jyrki Kataisen käskystä perustettiin? Valtorin toimintahan taisi alkaa viime vuonna. Se on Jyväskylässä toimiva valtion itc-alan keskus.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10